Parina.. helt enkelt

Hercules and Love Affair

Publicerad 2012-07-06 23:55:47 i Music make the people come together

Är ett extremt intressant band. Jag blev fulkomligt förtrollad av detta band Siesta 2011. Jag hade aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Vi kan börja med den lätta delen som är deras musik. Riktigt soft modern diskomusik. Och med modernt menar jag det låter som förr fast uppiffat så det är inte en ny genger utan bara göra något bra bättre. Jag hoppade runder som en galen person eftersom jag var överexalterad över vad jag såg. Vanligtvis ser band ut såhär
 
Metal - Vilket band som - Skägga och långhåriga män som inte har hört talas om hygien
Pop(tjejer) - PCD -  sexobjekt
Pop(killar) - Westlife - "perfekta helyllekillar
Rock - Snygga badboys eller badasstjejer
Reggie - Alla ser ut som Bob Marley eller en av hans 13907  barn
Hiphop - Feta muskler, bilar ,vapen korta kjolar
 
Jag kan fortsätta hur länge som helst med detta men jag ska faktiskt försöka att komma till sak vilket är vad var det med detta band som förtrollade mig förra sommaren.
 
Jag börjar med bild för det blir lättast
 
 
1 Kim Ann Foxman - Sångerska - Jättesöt liten lesbisk tjej. Hennes röst var inte så stark men hon hoppade runder och dansade mycket. Hon hade härlig energi. Tydligen lyckade jag träffa in den enda spelningen hon någonsin har burit kvinnokläder från top till tå. Jag läse för några månader sen på hennes fan-page att hon önskade sig bara kalsonger från sina fans.
 
2 Mark Pistel - DJ - Stod långt bak så jsg fick inget intryck
 
3 Shaun Wright - Extremt rolig på sceen. Med sitt jättmanliga grova utseende kombinerat med de mest feminima rörelserna kunde jag inte mer än att skratta och njuta. Det var så härligt att se. Den stora kontrasten var något så annorlunda och underbart att beskåda. 
 
4 Andy Butler - DJ - Även om han stod långt bak och hade mixterbordet framför sig interagerade han mycket med sångarna och såg ut att ha väldigt roligt på sceenen
 
5 Aerea Negrot - Sångerska - Otrolig kvinna på sistådär 2 meter med en otroligt stark röst. Raka motsatsen till Kim Ann. Jätterolig att lyssna på. Hon överraskade från sin djupa soulröst (nästan manligt mörk) till skrika höga toner som hade kunnat få den döva att hoppa till :P Halva spelningen ägnade jag åt att förstå hon är en kvinna eller en man som skulle bli en kvinna.
 
Denna kombinationen var så coolt. Jag var fast. Jag hade aldrig sätt något liknade. Det är den bästa konserten jag har gått på utan att känna till bandet. Det är en fördel med festival. Att bara spontant gå på spelningar på random band och upptäcka något nytt. ME LIKE BIG TIME !
 
Min favoritlåt av dem heter You Belong
 
Over and out
/Parina
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela