Parina.. helt enkelt

Att leva mitt gamla liv när jag är äldre

Publicerad 2012-06-04 19:22:22 i Jag ... helt enkelt

Kanske lite konstig rubrik men sen jag har kommit hem ifrån Cypern har jag levt det livet jag hade innan utbildningen dvs hitta på saker varje dag, ströjobba och umgås med mina vänner. Jag har också tagit igen 2 års shopping inte pga utbilingen utan för att det har varit diarefärger på modet de senaste året och nu är det äntligen färgmode så jag kan handla roliga kläder.
I förra veckan kände jag mig lite vilsen och allmän besviken på min omgivning men efter två riktigt lyckade kvällar med old school kärlek vänner imellan. He he... Jag undrar vad man tänker när man läser detta vadå old school kärlek ? Men det finns vänner som man inte träffar så ofta men när man väl gör det har man så mycket roligt att prata om och det känns som det var igår vi såg sist fast det var veckor sen. Jag har haft två sånna kvällar. PÅ SAMMA VECKA!! Eftersom jag har lovat mig själv och mina vänner att jag ska träffa dom mer nu när jag har tid så tog jag och Tila en tur till Lund för att hälsa på Anna. Det var så tryckt. Som en bubbla och vi var oslagbara, som för 3 års sen då jag trodde aldrig något skulle gå fel. Den kvällen var precis vad jag behövde i alla fall.

Igår var jag på avskedsmiddag hos Nathalie. Hon ska göra en stor Asienresa. Hon åker i morgon och kommer hem efter jag har åkt så vi kommer inte ses förrens augusti 2013 vilket är lite sorligt. Det var i alla fall en trevlig kväll och Emma var också med. Det blev också en kväll som kändes rätt i magen och riktigt oslagbart.

I morgon ska jag träffa en annan barndomskompis. Det ska bli spännande att höra vad hon har haft för sig på den senaste tiden. Det händer också spännande saker i hennes liv.
Ja det var allt för mig idag.
Jag ska nog prova det nya blogg.se och se om jag kan ha mellanrum istället för dessa löjliga streck

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-06-05 09:38:38

Det var en riktigt rolig kväll och det var så kul att få umgås alla tre igen, jag behövde verkligen en sån kväll mitt i all examensstress, bara koppla av och skratta och ha kul! :DJag har också problem med de jäkla mellanrummen, det blir typ inga mellanrum, suck >.< vet inte hur man ska göra

Postat av: matilda

Publicerad 2012-06-05 21:41:24

Haha ja och massor med sådana dagar/kvällar ska vi ha i sommar! :) Ja jag har också det problemet på bloggen haha :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela