Parina.. helt enkelt

Hårsvacka

Publicerad 2012-06-19 22:40:50 i Min Hårresa

Just nu är jag i en hårsvacka. Jag har inte skött min återfuktning som jag borde men idag hände något som gjorde mig ännu mer trött. Jag ringde till XX i Halmstad och frågade om hon hade fått hem mina produkter. Hon sa att hon hade väntat på mitt samtal och att hon var tvungen att sälja mina produkter till andra kunder som ville ha det. Hon påstod också att hon hade tappat sin mobil och därför inte hade mitt nummer så att hon kunde ringa mig när produkterna kom in. Så om jag ska leka fin fem fel i denna historen så kan jag ta upp följande fel:
 
* Eftersom jag "blev kund" hos henne i våras och gjorde en bestälning för juni/juli borde hon tagit mitt nummer
* Om någon kund ville köpa produkter av MIN beställning kunde hon sålt den och beställt in nya till mig
* Jag har skrivit på ett kvitto med kontaktuppgifter
* Jag är den ända Parina i Sverige så jag är inte så svår att hitta på den moderna uppslagsverket som heter internet
* Hon skriver på sin hemsida att hon har en salong och att hon har jobbat där i två år... hon driver det i sitt sovrum och jag fick stå med böjda darrande ben under hennes toalettvask.
 
Det är vid sånna här tillfällen jag blir avundsjuk på de vardagliga gnälliga tjejer som "ååh mitt hår är så jobbit för jag måste platta det när det blir fuktigt ute för mitt hår är såååååååååå lockigt". Det var en lång beskrivning  men jag är omgiven av tjejer som faktiskt kan kamma sitt hår, handla schampoo och balsam i affärer, köpa kammar/bostar på glitter och färga håret om dom vill. Så enkelt är det inte för mig. Inte här i alla fall. Och mitt hår hatar det svenska klimatet. Jag har inget bra duschprodukter men jag har återfuktande inpackning och det är alltid något. Men inte tillräkligt... Ja jag vet det är väldigt girit av mig att kunna kamma mit hår. Fast jag vet inte om det är avundsjuka, för jag vill ju inte ha deras hår, jag skulle inte vilja klaga över samma hårproblem som dem. Jag vill bara att mitt hår ska växa och att jag ska kunna gå upp ur sängen kamma håret och sen gå.
 
Färdig gnällt för idag. Jag har tittat på yotubeklipp på tjejer som faktiskt har lyckats att glo sitt naturliga afro hår och jag kände att jag fick en spark i baken att forsätta att försöka. Resultatet är så bra
 
I morgon ska jag till Götet för att shoppa lite och gå på IBS pre-depature möte. När det gäller håret så hoppas jag på större utbud och att jag kan hitta det jag behöver i Göteborg för som jag tidigare har nämt så finns det bara 2 salonger i hela Skåne som har kunskap (men kan inte rätt kompetens) om mitt hår. 
 
Jag är lite nervös inför mötet. Det får saker och ting att bli så verkliga. Jag ska inte bara flytta hemifrån. Jag ska flytta till andra sidan jorden nästan så långt bort jag kan komma. Det är bara 45 dagar kvar och det är så läskigt nära.
 
 
Om jag hade varit en hund så hade jag inte haft så många bekymmer

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2012-06-20 09:01:11

Hade du varit hund hade du varit uttråkad! ;) Hoppas du hittar dina hårprodukter i Götet - det är ju faktiskt Sveriges andra stad. KRAM!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela