Parina.. helt enkelt

I take this key and I bury it in you because you're unforgiven too

Publicerad 2012-06-21 20:42:35 i Jag ... helt enkelt

Idag har jag haft rehabliterning av mitt rum. Jag vet att jag har ett problem och jag har slutat att förneka det. Jag är en samlare. Inte en manisk samlare som dom på TV men jag är en samlare. Det är tryggt, skönt och framför allt distaherande. För när man tar bort alla grejerna är det bara jag kvar, och jag har inte alltid varit tillräcklig för mig själv. Nu är jag i en period i mitt liv där jag är väldigt nöjd och trygg med mig själv och framförallt tillräcklig. För jag har gjort många bra saker förr som är jättebra men det har inte varit tillräckligt. Då är det skönt att samla på saker så jag kan tänka på annat. Det är inte så att jag köper speciellt mycket utan att jag aldrig slänger saker. Jag brukar tänka "det kommer jag ha nytta i framtiden så det kan jag inte slänga" Det är den perfekta sunda ursäkten och därför är den så farlig. För om man tänker så i 10-15 har man samlat på sig en hel del. När jag flyttade till Vejby blev jag så förvånad hur mycket sakar jag hade samlat på mig under åren. Jag började inte heller riktigt om på nytt utan jag bara fyllde på här eftersom vi har bott i detta huset parallelt i 19 år. 
 
Jag har inte varit ledsen eller tyckt att det har vairt jobbigt att slänga utan mer irriterad över hur "långt" det har gått. Men det känns skönt att jag har adresserat problemt och löstet men framförallt veta varför jag har gjort det så att det inte upprepas. Sånt är jätteviktigt att ha koll på nu innan jag ska åka. Jag kommer få chansen att börja om och göra rätt. 
 
Nu blev det sådär lite ljupt igen men jag kan inte flumma runder alltid (;
Jag har inte bara påbörjat rehablitera mitt rum idag utan jag har även varit på hälsoundersökning. Det känns skönt att få det gjort och jag längtar tills jag får mina resultat om två veckor. Det är ett steg nämre att vara resredo :P
 
Kort och gott idag har varit en riktigt bra dag
 
 
Jag och päronen har även klätt midsommarstången idag.
 
 
Klara aka Diva i mitt nya hårband
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela