Parina.. helt enkelt

Den gamla Parina I en ny upptappning.

Publicerad 2012-09-26 09:15:42 i

 

Den helgen har varit otrolig på manga vis. Det började med att jag och Martina skulle åka till Bondi Beach och bara bada och kanske gå ut. Vi skulle ta det som det kom, så var planen. Vi började med frukost på hennes balkong. Jag fick kaviar på mackan, ni som känner mig vet hur mycket jag alltid har tyckt om kaviar och denna helgen var första gången sen jag flyttade hit som jag har haft det på mackan. Efter det kan väl inget gå fel ?

 

Vi åkte I alla fall glada och mätta till Bondi och hade en varm och skön dag på stranden. När vi kände oss nöjda skulle vi byta om och låsa in våra handukar och badkläder I ett förvarningsskåp som de erbjuder på strandens passage inser vi att det inte var en så bra idé. Det kostade för mycket och man kunde bara välja 1- 4 timmar. Efter en stunds funderande I solen beslöt vi oss för att checka in grejerna på hostel. Varför inte ? Vi får hela kvällen utan att kånka på grejer, vi kan gå och lägga oss när vi vill, vi får dusch, toa och en dag extra på stranden.

 

Sagt och gjort gjorde vi så. Det blev en lång promenad längs med stranden och vi hamnde till sist I en brasilansk grillfest där de hade med sig sina instrument så det blev sång och dans längs stranden. Hur mysigt som helst (:

 

Efter promenaden gick vi tillbaka till vårt rum på hostel som vi delade med 3 brittiska tjejer som hade vaknat till liv. De var också nya I Bondi och ville utforska nattlivet så sagt och gjort vi gick ut med dem.

 

Grejen med Bondi är att det är faktiskt ett lugnt ställe där de flesta pubar stänger runt 11. Eftersom vi inte visste detta gick vi ut runt 10, satt på bondi hotel en timme för att sen “gå vidade” på de andra ställena, som då hade stängt. Efter att ha vandrat runder gick vi tillbaka till hostlet för att fråga vad de hade att rekomendera. De rekomenderade att åka tillbaka till city vilket var lite tråkigt för oss för vi bor där.

 

Vi bestämde oss för att prova att gå ner till hotelet igen för att se om det var öppet. Dom stängde 12 så det var faktiskt en timme senare än de andra ställena. Vi kom ditt 12.05 så vi kom inte in. I det ögonblicket kände jag mig gansk uppgiven. Men bara sådär kom det fram en Aussie och frågade om vi ville festa vidare för han visste ett ställe som hade öppet längre.

 

Sagt och gjort helt plötsligt gick vi ifrån tron att vi skulle hem och lägga oss vid 12 till att komma in på ytterligare två klubar och komma hem vid 4.

 

Nu hoppade jag lite till mållinjen för jag glömde nämna två detaljer. Det stället han tog oss till hade asskön music. Jag gillade det skaprt. Sen gick vi vidare till det ända stället som har öppet till 5 men slutar släppa in efter 3-4. Där satt vi och chillade I soffan och pratade med folk och avslutade kvällen med Hawaii pizza. Lyckad helg helt enkelt !

 

För första gången på väldigt länge hade jag flyt. För första gången på väldigt länge så hade jag inga bekymmer jag var bara jag och jag hade jättekul. Denna helgen var verkligen behövd !

 

Det är min tur, det är min tur nu!

Kommentarer

Postat av: Matilda

Publicerad 2012-09-26 18:09:09

Åhh helgen låter super! önskade jag var med haha :)

Postat av: Anna H

Publicerad 2012-10-02 23:07:39

Instämmer med Matilda låter som en helt fantastisk helg, hade också gärna varit med! :D Hoppas du har det bra! Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela