Parina.. helt enkelt

Lite fler insikter, lite mindre bitterhet och mer stolthet

Publicerad 2012-09-08 04:15:00 i Jag ... helt enkelt

Med den meningen summerar jag hur jag känner just nu , fem veckor efter jag har anlänt I detta land. Jag har alltid tyckt att all form av emigrering är underskattat men åtminstone förstår jag språket I detta land. Det har inte varit lätt men jag ångrar inget. Jag har lärt mig mycket av mig själv, börjat se sidor av mig själv som andra redan har sett men jag har inte förstått det själv än.
 
Det här med att vara självständig är verkligen min grej. Jag har alltid gått min egna väg men att vara I princip 100% utelämnad på andra sidan jordklottet har verkligen satt mig på prov. Nu har jag fått den turen att bo med tre helt underbara tjejer men det är ju ändå nytt för dem med. Lite läskigt men mycket spännande. Som en bra film (:
 
Det händer faktiskt en del intressanta saker som jag borde blogga om så nu tänker jag droppa lite bild bomber på det jag/vi har gjort som kompensation för att jag har varit dålig på att uppdatera. Ha det bra alla där hemma (:
 
 

Kommentarer

Postat av: Matilda

Publicerad 2012-09-08 17:50:55

Haha äntligen kom det lite roliga inlägg man kan läsa! Det är sjukt bra att komma iväg på sådant här för man lär känna sig själv och vet vad man går för! ha det toppen där borta min fina vän! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela