Parina.. helt enkelt

Det är min tur MIN TUR NU !!

Publicerad 2013-02-11 02:26:54 i Jag ... helt enkelt

Jag skrev för ett tag sen att jag trodde att vinden hade vänt för mig. Nu tror jag inte längre. Jag vet ! Det är en superhärlig känsla att jag har så mycket att se fram emot men framförallt så mycket att njuta av i stunden.
 
 
Eftersom så mycket gott har kommit i mitt liv på senaste tiden bestämde jag verkligen att unna mig något. Det jag valde är faktiskt något väldigt udda. Något som jag aldrig skulle anse mig själv som att "unna mig" det. Så vad har jag gjort ? Jag har blivit medlem i "The Pink Method" Ja VÄLDIGT udda val från min sida.
 
 
The Pink Method är ett program på hur du ska äta rätt och träna rätt. Där är väldigt mycket mer i det, typ hur ska du handla, recept, matlogg, mäta väga och bilder.
 
 
Varför ? Eftersom jag är snart fulländat min sexårs plan när det gäller utbildning så kände jag att det är på tiden att jag börjar ta hand om mig själv. Det är inte så att jag vräker i mig onyttigheter hela tiden men jag behöver bättre struktur i mina matvanor. Eftesom jag har så dålig fantasi och är inte jättemotiverad i köket mer än att jag ska bli mätt har jag erkänt mig själv att jag behöver hjälp. Så jag blev medlem. Det var lite pirrigt i början för mig att binda upp mig för en 90 dagar där jag måste tänka på mat i ett annat sätt.
 
 
Jag är spänd som bara den men jag är framför allt reda. Det är väl på tiden att jag ska ta hand om fler kropsdelar än min hjärna. Eftersom jag är snart klar med min 6 års plan är det på tiden att lägga upp en ny. Något som står väldigt högt upp på listan är att sköta min kropp bättre. Inget nyårslötfte ut ett on going project. Planen för mig just nu är att ta det dag för dag med hjälp av det här paketet. Så om en vecka kommer jag uppdata om min nya journey (:

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela