Parina.. helt enkelt

Show must go on

Publicerad 2013-03-03 08:12:40 i Sydney life

Oavsätt hur galen, kul , jobbig ,stressig ,rolig, ingen sömn, mycket nytt folk, nya möjligheter och nya vänner har alla varit milstolparna för denna veckan så är det en ny dag i morgon, ny vecka. Det är 117 dagar kvar tills jag tar examen. Som jag känner nu kommer jag förmodligen aldrig komma tillbaka till Australien eller Sydney så jag måste verkligen bestämma hur de 117 dagarna ska bli och innehålla.

Jag kommer ju att stanna några dagar efter examen men jag vet inte hur många det kommer att bli. Om jag fick precis som jag ville skulle jag jobba hela juni/juli för att ha råd med resan jag och Matilda har planerat att göra. Som det ser ut just nu kan jag inte säga med garanti att resan blir av så jag får kämpa på och komma på en lösning så att det blir av.


Jag behöver som sagt en paus. Efter att ha varit här i över 200 dagar så är jag mer än nöjd. Jag har inte haft någon sådär riktigt hem längtan till hemmet utan mer bara jag saknar att konstant vara omkring människor som vill mitt allra bästa, den svenska maten och den friheten jag hade innan jag kom hit. Jag börjar bli trött. Det är inte bara motivations trött utan fysisk trött. Då menar jag inte för att jag har sovit 6 timmar på 60 timmar utan för den gnagande otrygga känslan om min stabila ekonomi. Jag behöver helt enkelt en inkomst !


Om jag får det tror jag att de livet jag har kvar att leva här i en av världens dyraste städer bli betydligt lättare. Lite mer avslappnande åtminstone.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela