Parina.. helt enkelt

Resor

Publicerad 2012-01-28 11:32:19 i Inspiration


Jag har alltid varit nyfiken på andra länder, kulturer, MAT, sol, stränder och människor. Jag har haft den turen i mitt liv att vara så pass berest som jag är men jag vill så mycket mer. Jag har  i många år velat ha en karta där jag kan säga "här har jag varit och hit vill jag"

 

Sen några månader tillbaka har jag införskaffat en karta som hänger över min säng. Varje världsdel har en egen färg. Där sitter också 10 "pluppar" lite överallt och de är de ställena jag vill åka till.

Var femte år ska jag ha rest till en av plupparna och drömma om ett nytt ställe.

 

Jag tittar på den varje morgon jag vaknar och varje natt när jag går och lägger mig. Detta får mig motiverad att nå mina drömmar. Eller om ja har haft den dålig dag, hitta fokus i något positivt jag vill göra.

En ny start

Publicerad 2012-01-28 11:13:29 i Jag ... helt enkelt

"En nystart" tycker jag är en bra rubrik till min bloggstart. Efter 2,5 år bloggande och sen 2 års uppehåll så är detta en nystart. I korta drag så slutade jag blogga för jag hade så mycket roligt att göra den sista terminen på gymnasiet så jag inte han och sen hände det massa skit så jag hade inte lust med något och jag var till och med så korkad att jag raderade allt jag hade skrivit i bloggen vilket var hela min gymnasietid. Jag ångrar det jättemycket! Det var inte det att jag skämdes för vad där stod utan jag var bara less på allt. Men detta är en nystart och jag har så mycket på gång. Bloggen kommer att vara en ventil för allt men samtidigt min ursprungliga tanke till att blogga: för att minnas allt roligt som händer i mitt liv.

 

Så välkomna tillbaka (:


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela