Parina.. helt enkelt

Filosoferande tankar om HEN

Publicerad 2012-06-29 17:40:30 i Jag ... helt enkelt

Eftersom jag har tid och energi över så tänkte jag skriva om något som jag har sett mycket av i tidningar och på TV nämligen debatten om HEN. Jag förstår inte det riktitgt. Fast det är inte riktigt sant. Jag ser både för och nackdelar med det. Vad jag inte förstår är föräldrar som kallar sina barn för HEN. 
 
Jag ska börja med det positiva. Jesper Lundqvist har skrivit en barnbok där han använder HEN istället för hon och han.Det gillar jag. För när jag var liten gillade inte jag barnböcker som Törnrosa, Snövit, Askungen, Rapunzel stuket för alla har tre saker gemensamt:
 
* "Äldre" kvinnor är elaka häxor - så om en man inte räddar dig kommer du bli en ensam elak häxa
* Oavsätt hur god du är som tjej så kommer det komma problem som du inte kan lösa själva utan du måste ALLTID bli räddade av en prins
* Efter prinsen har räddat dig så lever ni lyckliga i alla sina dagar för prinsar är starka och gör aldrig fel så länge du har en prins vid din sida kommer du ALLTID leva problemfritt och lycklig.
 
Jag har alltid varit en "jag kan själv" person och hade mycket nervärderande känslor mot sagor och tjejer som ville vara prinsessa och vilken 4-5 flicka vill inte vara en prinsessa ? Fast jag ville inte vara en drottning heller. Så länge en prins inte skulle rädda mig utan att jag klarade allt själv var jag nöjd för prinsessor är sååå löjliga. Men sen var jag /är fortfarande opstinat så om det hade varit förjudet hade jag velat vara en prins.Bara för att. 
 
Så tillbaka till nutid. Det jag inte förstår är varför vissa föräldrar kallar sina barn för hen. Jag såg det på rapport när de intervjuade 3 olika par som kallade sina barn för hen. Världen är redan tillräckligt förvirrande för barn så jag förstår inte varför göra det värre ? 
 
Jag kan bara föreställa mig om mina föräldrar skulle kalla mig för hen. Räcker det inte redan att jag är en asiat som ser ut som afrikan med två vita föräldrar och blir kallad invandrare av folk jag inte känner när alla som känner mig försöker övertala mig att jag är lika svensk som dem ?
 
Jag är tacksam för att hen inte fanns när jag var liten. Jag är ännu mer tacksam för att mina föräldrar har givit mig det ansvaret att jag har fått vara mig själv och stå för konsekvenserna för det. Att jag har fått vara grabbig och klumpig istället för att gå i klänningar och aldrig bli smutsig. Ja jag vet det är steotyper men jag fick välja själv vad som kändes rätt just då. 
 
Jag tycker inte hen ger ett val. Jag tror hen finns för att allt ska vara neutralt. Fast jag tycker det blir som en grå massa. Men jag vet inte. Ju mer jag tänker på det ju mer förvirrad blir jag. JAG FATTAR INTE HEN ! Kanske barn är mer inteligenta än mig och förstår det mer än mig och känner att de både får ha kakan och äta den. 
 
Eller så är det en generationsfråga ? Precis som med sagorna. Dom skrevs på en tid då kvinnans ända plats är i hemmet och innan kvinnor hade rösträtt. Hen böckerna/uttrcket har ju trots allt kommit under en mer jämnstäld tid. 
 
Så nu efter har skrivit detta inlägg har jag blivit mer positiv mot hen. Det är det jag älskar med att skriva. Ny perspektiv och ibland klarheten när det väl är på papper. Även om det tog en oväntad riktning för mig. Jag gick trots allt in med inställningen att hen är rätt dåligt och nu är jag ganska okej med det (:
 
 
 
 

Spotify radio i telefonen

Publicerad 2012-06-28 19:00:00 i Music make the people come together

Lycka ! Har utforskat lite ny musik och lite gamla klassiker. Totalt 53 nya låtar blir det. 
Musik måste vara bra för minnet för jag minns mycket genom musiken. Jag vet inte om det har med att jag fick mina glasögon förrens jag var runt 13 som jag minns saker i musik för jag hade uppenbarligen inte sett världen innan dess. Varje låt är ett minne eller en känsla.
 
Det är nog det jag älskar mest med musiken. Den är skapande och nytänkande samtidigt som den berättar om hur saker och ting har varit. Den är framför allt väldigt läkande i svåra stunder och samtidigt som man inte kan ha en fest utan musik. 
 

Efter regn kommer solsken

Publicerad 2012-06-28 18:43:39 i Jag ... helt enkelt

Och idag har solen skinit (heter det skinit) hela dagen. Som jag har njutit ! Idag har jag och mamma gått med Klara i naturresarvatet. Tyvärr kom vi bara igenom kohagen för i hagen brevid stod där tre stora hästar vid grinden och vägrade flytta på sig. Så det blev en kortare tur än vad vi hade tänkt men det gick bra det med. Vi gick tillbaka till hamnen och fikade. Sen vi har flyttat till Vejby har hamenn gått igenom en reäl makeover och är jättefin nu. En äkta småbåtshamn. Den är lika fin som Torekovs hamn !
 
 
Mamma och Klara 

Dansar med mina skelett i garderoben

Publicerad 2012-06-27 20:24:18 i Jag ... helt enkelt

Jag är inte den typen av person som har skelett i garderoben så ja vad ska jag säga ? Dåliga tider = dåliga beslut. Hårt men sant. Det suger kan jag tala om ! Aldrig mer. Jag ska låta dom döda vara döda och vårda det levande.

:@ :@ :@

Publicerad 2012-06-26 11:55:39 i Jag ... helt enkelt

Okej okej. Jag vet att jag inte skulle gnälla mer om detta men nu är jag så arg att jag skakar så jag kan inte köra och hämta Matilda än. Jag har haft med den så kallade "frisören" i Halmstad. Den historian nämde jag i förra veckan. Eftersom jag har kommit till en riktigt salong nu och har fixat produkter till mitt hår så ville jag ha tillbaka pengarna för de produkterna som hon ändå inte hade beställt eller sålde till hennes andra kunder. 
 
Jag trodde att detta skulle gå hur smidigt som hellst men ack så fel jag hade ! Jag tror att de två största problemen som inte går att lösa är hennes dåliga svenska och mina höga förväntningar som hon inte kan möta. Med det menar jag att hon gör behandlningar på mitt hår som gör det platt när jag hela tiden säger att jag vill ha mitt afro. Problem nummer två är att hon skrev på sin hemsida att hon har salong och har haft det i flera år så jag förväntade mig att komma till en salong. När jag väl kom fram hade hon det i hennes jättestökiga sovrum och jag blev tvättad i toaletvasken. Jag tycker detta är JÄTTEOPROFFISIONELLT speciellt när hon utger sig ifrån att vara något annat än vad hon är. 
 
Så när vi skulle reda ut detta idag började hon med att ursäkta att hon hade glömt ringa mig igår. Sen att hon hade gjort beställningen och betalt allt men att det blev dyrare. Jag sa som jag tyckte att jag inte var bekväm med att hon hade gjort beställningen som blev dyrare än vad kunden hade lagt ut. Jag tycker det bara är hyfs att berätta speciellt när vi bestämde i förra veckan att vi skulle höras av innan vi beställde. 
 
Hon förstod såklart att det var mer som hade hänt men jag står för mina handlningar och så jag skämdes inte. Jag tror det irriterade henne. Så efter jag hade lyssnat på hennes ursäkter och att hon skyller allt på mig allt är mitt fel hit och dit så var det min tur att ange min histora så avbröt hon mig hela tiden. Jag var redan irriterad på henne för alla hennes ursäkter och när hon avbröt mig hela tiden blev jag argare och argare vilket resluterade att min röst blev högre och högre. Tillsist sa hon till mig att jag var respektlös och att hon inte ville prata med mig när jag skrek. Då sa jag att jag slutar att skrika när hon slutar att avbryta mig. Så jag tog ett andetag och började om. Hon avbröt mig igen och jag började bli högljudd igen. 
 
Tillsist höll hon tyst och jag kunde berätta som det var. Hon började hånskratta när jag sa att jag hade varit hos en riktig salong igår. Jag förstod inte varför eftersom i mina ögon är hon en bedragre när hon utger sig ifrån att vara något annat än vad hon är och alla hennes hundratals ursäkter.
 
Så ja kort och gott har hon förlorat mig som kund.
 
Nu i efterhand när jag har äntligen lugnat ner mig la jag märke till en intressant sak i konverationen. Jag har hört ända sen jag kunde prata att jag har varit bra på att föra vuxenkonverationer. Det intressanta med det är att varje gång jag har blivit högljudd eller bråkat med en vuxen har det varit för att de inte visar mig respekt och då blir jag arg och då tycker de jag är oförskämd som inte visar dem respekt. Men på någon nivå får man vad man förtjänar. Jag behöver inte bli förbannad varje gång men 98% av fallen i mitt liv har jag blivit det. Jag har alltid haft svårt för vuxna som talar till yngre utan respektera dem som en individ och sen sitter och säger "dagens ungdom gnäll gnäll gnäll" Ge dom en chans att prata moget, klarar dom inte av det möt dom där dom är. Samma med XX idag. Trots hennes ursäkter och bortförklaringar började jag inte skrika förrens hon inte respekterade mig och då var jag en oförskämd unge som inte visste sin plats. 
 
Jag önskar att jag aldrig blir så !
 
Nu när jag har lugnat ner mig ska jag köra och hämta Matilda så ska vi bege oss till Väla och reda ut nästa problem nämligen Ipodsen.
 
Ha en bra dag alla

Hårresande (;

Publicerad 2012-06-25 19:36:14 i Min Hårresa

Nu tar vi det från början. I oktober slutade jag att rakpermanenta mitt hår för jag ville att mitt afro skulle växa ut. Eftersom rakpermanentat hår är slitet och mycket svagare än afro så "bryts" det av när afrot växer ut. Jag var 100% säker fram tills idag att jag skulle raka av mig allt hår. MEN....
 
Min kära mor lyckades hitta en afrofrisör i Malmö som jag ringde idag och kunde bara ta emot mig idag fick vi i all hast köra på äventyr i Malmö. Jag fick två jättesköna behandlingar och efter det var klippningen full igång. 
 
Jag fick behålla mer än vad jag trodde och är jättenöjd med håret. Vi beslutade att behålla halva luggen så jag har lite lugg kvar men det är så mycket som är borta. Jag har inte haft såhär lite hår sen jag var 4-5 år. Jag ser ut som en helt ny människa och jag gillar det (: Jag är jättenöjd !
 
 
Kort men jag gillar det (:
 
 
Luggen 
 
 
Och äntligen !!! Har jag schampoo och balsam för första gången i mitt liv 
 
Nu lovar jag att inte gnälla mer om mitt hår (;

Tack för youtube !

Publicerad 2012-06-21 21:01:49 i Music make the people come together

Eftersom jag inte (än så länge) har hittat mina sju, ALLTSÅ HELA SJU Metallica album som jag har lyckats slarva bort måste jag ägna ett tack inlägg för youtube. Jag älskar musik för mycket för att ladda ner det - alltså jag tycker musikerna är värda mina pengar så jag betalar för mitt Spotify och där finns inte Metallica. Metallica kommer aldrig finnas på legala musikprogram om inte pengarna går till dem direkt. Detta började redan på 80-90 när Lars Ulrich trummisen stämde Napster (typ det första piratprogrammet). Han påstod att piratprogram skulle bli musikers död. Många skrattade åt honom och tyckte han var girig, de tjänade miljoner och det var på den tiden man trodde att internet var en fluga men den lille dansken hade så rätt. Idag räcker det inte att göra bra musik. Man måste ha "rätt" åsikter, ha "rätt" utseende, ha galna shower och göra massa reklam som inte har med musik att göra. Dessutom kan alla podcast-brodcast whatever sig själv på en massa sociala medier. Det finns också hundratalls människor som vill samma sak och låter lika dant. Det gäller att vara först och bäst direkt annars har man nog inte en chans. Jag undrar vad nästa stora musik våg kommer bli efter house/electro vågen. Jag tror men framförallt hoppas jag att det kommer en antivåg med avslappnade musik som är skapad av handkraft. Med det menar jag instrument som man bygger själv och mycket akustiskt. UTAN ETT MIXERBORD !!

I´m on the roll fyra inlägg på en dag men idag har jag mycket att skriva om.

I take this key and I bury it in you because you're unforgiven too

Publicerad 2012-06-21 20:42:35 i Jag ... helt enkelt

Idag har jag haft rehabliterning av mitt rum. Jag vet att jag har ett problem och jag har slutat att förneka det. Jag är en samlare. Inte en manisk samlare som dom på TV men jag är en samlare. Det är tryggt, skönt och framför allt distaherande. För när man tar bort alla grejerna är det bara jag kvar, och jag har inte alltid varit tillräcklig för mig själv. Nu är jag i en period i mitt liv där jag är väldigt nöjd och trygg med mig själv och framförallt tillräcklig. För jag har gjort många bra saker förr som är jättebra men det har inte varit tillräckligt. Då är det skönt att samla på saker så jag kan tänka på annat. Det är inte så att jag köper speciellt mycket utan att jag aldrig slänger saker. Jag brukar tänka "det kommer jag ha nytta i framtiden så det kan jag inte slänga" Det är den perfekta sunda ursäkten och därför är den så farlig. För om man tänker så i 10-15 har man samlat på sig en hel del. När jag flyttade till Vejby blev jag så förvånad hur mycket sakar jag hade samlat på mig under åren. Jag började inte heller riktigt om på nytt utan jag bara fyllde på här eftersom vi har bott i detta huset parallelt i 19 år. 
 
Jag har inte varit ledsen eller tyckt att det har vairt jobbigt att slänga utan mer irriterad över hur "långt" det har gått. Men det känns skönt att jag har adresserat problemt och löstet men framförallt veta varför jag har gjort det så att det inte upprepas. Sånt är jätteviktigt att ha koll på nu innan jag ska åka. Jag kommer få chansen att börja om och göra rätt. 
 
Nu blev det sådär lite ljupt igen men jag kan inte flumma runder alltid (;
Jag har inte bara påbörjat rehablitera mitt rum idag utan jag har även varit på hälsoundersökning. Det känns skönt att få det gjort och jag längtar tills jag får mina resultat om två veckor. Det är ett steg nämre att vara resredo :P
 
Kort och gott idag har varit en riktigt bra dag
 
 
Jag och päronen har även klätt midsommarstången idag.
 
 
Klara aka Diva i mitt nya hårband
 

Hårkampen 2.1 eller något ?!

Publicerad 2012-06-21 11:36:57 i Min Hårresa

 
Efter mitt klagoinlägg här om dagen tittade jag på lite inspirationsfilmer på andra tjejer som har lyckats och nu har jag tagit tag i saker och ting så nu ser mitt hår ut såhär. Jag brukar aldrig ha det nersläppt men jag provade igår och jag gillade det. Men jag känner dock att det behöver klippas. Det är lite långt på fel ställen :P Men nu jävlar ska jag lyckas (:
 
LET THE FRO GROW !

Ett steg nämre

Publicerad 2012-06-21 11:23:06 i Jag ... helt enkelt

Igår tog jag och mina föräldrar en heldag i Göttet. Jag älskar att gå i Göteborg när solen skiner. Där är så många affärer att titta i. Jag blev besviken att jag inte hittade så många unika affärer. Jag hittade secondhand affärer som jag tror heter beyond retro. Den andra affären är weekday som även finns i Malmö. Denna gången handlade jag hela TRE saker: Ett två pack (haha ett två pack :P) hårband, ett "kramshårband och stödstrumper för flygningen. Det viktigaste av allt på gårdagen var IBS-mötet.
 
Vi missade första timmen för jag hade sett fel på tiden men vi kom ikapp till det viktigaste snacket vilket var vad som kommer att hände i Australien. Det var pirrigare än vad jag trodde för det fick saker och ting att kännas på riktigt. Mycket information ! Jag jobbar fortfarande på att ta in allt. Det är så mycket saker man tar för givet tex som internet. Tydligen ligger Austraien jättelångt efter i utvecklingen med internet. Hmmm hur ska det gå ? Jag är rätt nöjd med internet här och är väldigt bekväm i hastigheten. Lägre tempo än detta skulle nog göra mig vansining. Och jag kan inte fatta att jag säger det men hur ska det bli med bloggen? Men det löser sig, det gör det alltid (:
 
Idag ska jag till doktorn. Jag är lite nervös för jag är rädd för att ta blodprov. Jag är jätterädd för sprutor. Jag har varit det så länge jag kan minnas. Jag tar aldrig tandläkarbedöving utan jag står hellre ut med den enorma smärtan att laga hål än att ta bedövningspruta och det säger en del för jag har haft 13 hål. Och nej det var inte godis och läsk för mig som barn utan jag har dåligt saliv som inte bryter ner bakterierna ordentligt.
 
 
SOMMARNAGLAR

Hårsvacka

Publicerad 2012-06-19 22:40:50 i Min Hårresa

Just nu är jag i en hårsvacka. Jag har inte skött min återfuktning som jag borde men idag hände något som gjorde mig ännu mer trött. Jag ringde till XX i Halmstad och frågade om hon hade fått hem mina produkter. Hon sa att hon hade väntat på mitt samtal och att hon var tvungen att sälja mina produkter till andra kunder som ville ha det. Hon påstod också att hon hade tappat sin mobil och därför inte hade mitt nummer så att hon kunde ringa mig när produkterna kom in. Så om jag ska leka fin fem fel i denna historen så kan jag ta upp följande fel:
 
* Eftersom jag "blev kund" hos henne i våras och gjorde en bestälning för juni/juli borde hon tagit mitt nummer
* Om någon kund ville köpa produkter av MIN beställning kunde hon sålt den och beställt in nya till mig
* Jag har skrivit på ett kvitto med kontaktuppgifter
* Jag är den ända Parina i Sverige så jag är inte så svår att hitta på den moderna uppslagsverket som heter internet
* Hon skriver på sin hemsida att hon har en salong och att hon har jobbat där i två år... hon driver det i sitt sovrum och jag fick stå med böjda darrande ben under hennes toalettvask.
 
Det är vid sånna här tillfällen jag blir avundsjuk på de vardagliga gnälliga tjejer som "ååh mitt hår är så jobbit för jag måste platta det när det blir fuktigt ute för mitt hår är såååååååååå lockigt". Det var en lång beskrivning  men jag är omgiven av tjejer som faktiskt kan kamma sitt hår, handla schampoo och balsam i affärer, köpa kammar/bostar på glitter och färga håret om dom vill. Så enkelt är det inte för mig. Inte här i alla fall. Och mitt hår hatar det svenska klimatet. Jag har inget bra duschprodukter men jag har återfuktande inpackning och det är alltid något. Men inte tillräkligt... Ja jag vet det är väldigt girit av mig att kunna kamma mit hår. Fast jag vet inte om det är avundsjuka, för jag vill ju inte ha deras hår, jag skulle inte vilja klaga över samma hårproblem som dem. Jag vill bara att mitt hår ska växa och att jag ska kunna gå upp ur sängen kamma håret och sen gå.
 
Färdig gnällt för idag. Jag har tittat på yotubeklipp på tjejer som faktiskt har lyckats att glo sitt naturliga afro hår och jag kände att jag fick en spark i baken att forsätta att försöka. Resultatet är så bra
 
I morgon ska jag till Götet för att shoppa lite och gå på IBS pre-depature möte. När det gäller håret så hoppas jag på större utbud och att jag kan hitta det jag behöver i Göteborg för som jag tidigare har nämt så finns det bara 2 salonger i hela Skåne som har kunskap (men kan inte rätt kompetens) om mitt hår. 
 
Jag är lite nervös inför mötet. Det får saker och ting att bli så verkliga. Jag ska inte bara flytta hemifrån. Jag ska flytta till andra sidan jorden nästan så långt bort jag kan komma. Det är bara 45 dagar kvar och det är så läskigt nära.
 
 
Om jag hade varit en hund så hade jag inte haft så många bekymmer

Ytterligare en intressant vecka

Publicerad 2012-06-17 19:13:06 i Jag ... helt enkelt

Minst sagt ! Denna veckan har varit väldigt händelserik. Jag började mitt nya jobb ( nummer två av de tre jag ska ha i sommar) som var mycket roligare än att plocka potatis. Jag jobbar med min chef som är en fjortis. Bokstavligt talat han är 14 år. Eftersom det är min kusin är det okej att ha en chef som är sju år yngre. Kul har vi haft i alla fall. Jag kommer sakna honom när jag flyttar. 

I tisdes hoppade jag fallskärm. Det var sjukt galet. Jag önskade mig det i 20års present men jag har inte kunnat utnyttjat det förrens nu. Det var precis vad jag behövde jag har inte kännt mig så levandes på länge.

Jag har åter igen varit på Väla. Det är helt galet för några års sen åkte jag till Väla max en gång varannan månad och nu har jag varit där varje vecka i en sju veckors period. Denna gången köpte jag ett line som inte har en piggvin flärp (vilket är viktigt och knappt existerande) och ett par vita virkade shorts som jag har letat efter väääldigt länge. Så jag är mycket nöjd. Jag har snart bytat ut min gardeob. Jag är extremt dålig på att slänga saker. Så jag går runder i samma kläder som jag har köpt för 4-5 år sen. Till mitt försvar kan jag säga att jag har inte handlat kläder på 3 år för det har varit svart,beige och skitfärger på mode så jag har inte kunnat handla. Jag älskar kläder med färg och nu när det är/har varit mycket koralfärgat mode har jag äntligen kunnat köpa lite kläder. Just nu sitter jag i min första klänning som jag köpte sommaren 2007.

Till något helt annat har jag och Matilda uppfunnit ett nytt spel: Breast pong. Don´t ask I never gonna tell ya (;
Det är så löjligt roligt !

Idag har jag fixat efterrätten till i morgon. I morgon har mina föräldrar varit gifta i 35 år. Fint men läskigt. Fint för att det är äkta kärlek, läskigt för att det är så sälsynt. Händer det nuförtiden ? Kommer det någonsin hända mig ?

Jag kommer avsluta denna söndag med en reäl runda Gin Rummy med mina föräldrar och jag ska vinna !!! 

Ha det gött alla (2) läsare (;


Nu börjar jag drömma på engelska

Publicerad 2012-06-11 19:37:48 i Jag ... helt enkelt

Bara 7 och en halv vecka kvar ! Men jag är faktiskt väldigt bra på att hålla mitt löfte att sluta att längta dit. Nu har jag börjat på mitt nya jobb också så jag är sysselsatt på nytt sätt igen.

If you love me let me go to a bar in Tokyo

Publicerad 2012-06-07 16:47:40 i Music make the people come together

I natt/morse hade jag en riktigt härlig dröm. Drömmen var en mix av en ny tuggumireklam och ett mail ifrån om ytterliggare erbjudande att jobba på Peace & Love. I var fall så blev jag lycklig när jag såg tuggumireklamen för låten de spelar är en Wombats låt. Wombats är det bandet som jag lyssnar mest på nu och de är ifrån Australien. Jag började lyssna på dem för att ja känna kultur eller något jag vet inte men jag gillar dom skarpt !
I drömmen hängde vi i alla fall på sceenen och back stage. Det var awesome. THE END!
Mer spännande än så blev det inte :P Det var i alla fall en härlig dröm att hänga med ett coolt band, prata flytande engelska och ha ett av mina drömjobb ?
 
 
 
 
En riktig Wombat. Ett marsvin som blir stor som en liten gris. Riktigt söta ! (:
The Wombats

Att leva mitt gamla liv när jag är äldre

Publicerad 2012-06-04 19:22:22 i Jag ... helt enkelt

Kanske lite konstig rubrik men sen jag har kommit hem ifrån Cypern har jag levt det livet jag hade innan utbildningen dvs hitta på saker varje dag, ströjobba och umgås med mina vänner. Jag har också tagit igen 2 års shopping inte pga utbilingen utan för att det har varit diarefärger på modet de senaste året och nu är det äntligen färgmode så jag kan handla roliga kläder.
I förra veckan kände jag mig lite vilsen och allmän besviken på min omgivning men efter två riktigt lyckade kvällar med old school kärlek vänner imellan. He he... Jag undrar vad man tänker när man läser detta vadå old school kärlek ? Men det finns vänner som man inte träffar så ofta men när man väl gör det har man så mycket roligt att prata om och det känns som det var igår vi såg sist fast det var veckor sen. Jag har haft två sånna kvällar. PÅ SAMMA VECKA!! Eftersom jag har lovat mig själv och mina vänner att jag ska träffa dom mer nu när jag har tid så tog jag och Tila en tur till Lund för att hälsa på Anna. Det var så tryckt. Som en bubbla och vi var oslagbara, som för 3 års sen då jag trodde aldrig något skulle gå fel. Den kvällen var precis vad jag behövde i alla fall.

Igår var jag på avskedsmiddag hos Nathalie. Hon ska göra en stor Asienresa. Hon åker i morgon och kommer hem efter jag har åkt så vi kommer inte ses förrens augusti 2013 vilket är lite sorligt. Det var i alla fall en trevlig kväll och Emma var också med. Det blev också en kväll som kändes rätt i magen och riktigt oslagbart.

I morgon ska jag träffa en annan barndomskompis. Det ska bli spännande att höra vad hon har haft för sig på den senaste tiden. Det händer också spännande saker i hennes liv.
Ja det var allt för mig idag.
Jag ska nog prova det nya blogg.se och se om jag kan ha mellanrum istället för dessa löjliga streck

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela