Parina.. helt enkelt

Ett steg nämre

Publicerad 2012-06-21 11:23:06 i Jag ... helt enkelt

Igår tog jag och mina föräldrar en heldag i Göttet. Jag älskar att gå i Göteborg när solen skiner. Där är så många affärer att titta i. Jag blev besviken att jag inte hittade så många unika affärer. Jag hittade secondhand affärer som jag tror heter beyond retro. Den andra affären är weekday som även finns i Malmö. Denna gången handlade jag hela TRE saker: Ett två pack (haha ett två pack :P) hårband, ett "kramshårband och stödstrumper för flygningen. Det viktigaste av allt på gårdagen var IBS-mötet.
 
Vi missade första timmen för jag hade sett fel på tiden men vi kom ikapp till det viktigaste snacket vilket var vad som kommer att hände i Australien. Det var pirrigare än vad jag trodde för det fick saker och ting att kännas på riktigt. Mycket information ! Jag jobbar fortfarande på att ta in allt. Det är så mycket saker man tar för givet tex som internet. Tydligen ligger Austraien jättelångt efter i utvecklingen med internet. Hmmm hur ska det gå ? Jag är rätt nöjd med internet här och är väldigt bekväm i hastigheten. Lägre tempo än detta skulle nog göra mig vansining. Och jag kan inte fatta att jag säger det men hur ska det bli med bloggen? Men det löser sig, det gör det alltid (:
 
Idag ska jag till doktorn. Jag är lite nervös för jag är rädd för att ta blodprov. Jag är jätterädd för sprutor. Jag har varit det så länge jag kan minnas. Jag tar aldrig tandläkarbedöving utan jag står hellre ut med den enorma smärtan att laga hål än att ta bedövningspruta och det säger en del för jag har haft 13 hål. Och nej det var inte godis och läsk för mig som barn utan jag har dåligt saliv som inte bryter ner bakterierna ordentligt.
 
 
SOMMARNAGLAR

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela