Parina.. helt enkelt

Hårresande (;

Publicerad 2012-06-25 19:36:14 i Min Hårresa

Nu tar vi det från början. I oktober slutade jag att rakpermanenta mitt hår för jag ville att mitt afro skulle växa ut. Eftersom rakpermanentat hår är slitet och mycket svagare än afro så "bryts" det av när afrot växer ut. Jag var 100% säker fram tills idag att jag skulle raka av mig allt hår. MEN....
 
Min kära mor lyckades hitta en afrofrisör i Malmö som jag ringde idag och kunde bara ta emot mig idag fick vi i all hast köra på äventyr i Malmö. Jag fick två jättesköna behandlingar och efter det var klippningen full igång. 
 
Jag fick behålla mer än vad jag trodde och är jättenöjd med håret. Vi beslutade att behålla halva luggen så jag har lite lugg kvar men det är så mycket som är borta. Jag har inte haft såhär lite hår sen jag var 4-5 år. Jag ser ut som en helt ny människa och jag gillar det (: Jag är jättenöjd !
 
 
Kort men jag gillar det (:
 
 
Luggen 
 
 
Och äntligen !!! Har jag schampoo och balsam för första gången i mitt liv 
 
Nu lovar jag att inte gnälla mer om mitt hår (;

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-06-25 21:10:50

Det är jättesnyggt! :D

Postat av: matilda

Publicerad 2012-06-26 11:23:20

shit vad häftigt!!!! :D

Postat av: Gunilla

Publicerad 2012-06-27 22:55:45

Jättesnyggt! Men hur mycket afro är luggen? PS Jag kan berätta en hemlighet - jag har också tänkt att bejaka mitt hår och bli gråhårig. ;)

Svar: Luggen är inte mycket afro men jag friserar den som det. Gud vad roligt. Tänk du och Frääddy kan matcha varandras hår (;
Parina johansson

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela