Parina.. helt enkelt

Torsdag

Publicerad 2012-05-31 17:34:30 i Jag ... helt enkelt

Något är på gång. Jag känner det i magen och i huvudet jag hoppas att det är åska för då brukar jag må dåligt innan. Jag är inte riktigt på humör för att bli sjuk. Igår var det två veckor sen jag tog examen vilket är helt galet ! Det känns som om jag har fått tillbaka mitt liv. Eller snarare bitar av mitt gamla liv. Bitar som jag tappade på vägen i all stress och press jag har blivit utsatt för de två senaste året. Jag menar herre gud på dessa två veckorna har jag hunnit att vara en vecka på Cypern och träffat en massa kompisar sen jag kom hem. Haha en "massa" kompisar. Så många har jag inte men jag har i alla fall kunnat träffa vänner som jag vanligtvis inte skulle hinna med.
Idag är som sagt en sån dag som är lite blää. Jag vet inte varför. Jag har trots allt bara jobbat enn timme idag så jag ska inte klaga. Jag började 8 och var hemma 9. Från 9 har jag bara ätit och tittat på the hills. Jag tänkte att det var en sån dag då det var bra att se den serien. Jag minns när den kom ut och jag började gymnasiet. Jag kunde inte riktigt förstå det: Vadå tjejer som sviker sina bästisar bara för att de har skaffat sig pojkvänner? Det var helt absurt i mina ögon (eller säger man öron) Allt allt skulle bara förändras en dag, bara sådär. När jag ser på serien idag ser jag mer än svek. Jag ser också en sida till. Inte flickvännens sida utan en mer neural sida för jag kommer nog aldrig förstå hur man kan vara bästa vän med någon i flera år och bara för att man skaffar pojkvänn så "dumpar" man sin vän. Det jag ser nu som är fel är ilskan mot pojkvännerna. För jag blev sån med jag tänkte "jävla dom som förstör allt" men jag har även insett varför. Det är så mycket lättare att vara arg på någon man inte känner. Det är så lätt att lägga skulden på dem än att erkänna det verkliga sveket: Att den personen du litade på, den som alltid var där för dig har lämnat dig för någon annan. Han/hon blev inte tvingad att välja utan han/hon valde bort dig frivilligt utan minsta lilla problem och det suger ! Det suger rätt reält.
Usch vad djupt det blev nu. Jag kan sumera kort med att det var hittintills en av de värsta perioderna i mitt liv att gå igenom det staidet med vännerna men idag ser jag ljuset. Can you give me a Hallelujha ? Nej men nu vet jag vilka personer jag kan hålla mig i när det blir stormigt. Eftersom jag har hunnit med 7 svåra år 5 gånger på 20år lär det komma fler så det gäller att vara beredd.
Så det var vad jag hade på hjärtat.
Ha en fortsatt bra dag alla

Lite bilder

Publicerad 2012-05-17 17:37:11 i Jag ... helt enkelt

Avskedsbukett från Sofieros trädgårdsmästare
Lite nya nagellack (:
Nyexaminerad !
Jag idag

EXAMEN BABY

Publicerad 2012-05-16 16:44:25 i Jag ... helt enkelt

NU HAR JAG TAGIT EXAMEN !! Helgalet ! Dagen har varit jätterolig och ikväll firar vi med fondue i Helsingborg.
Återkommer kanske i morgon är för upptagen med att vara överdrivet lycklig !

Den som sa att man inte kan köpa lycka...

Publicerad 2012-05-15 16:51:39 i Jag ... helt enkelt

... har aldrig varit på Väla :P
Igår blåste jag på stort på väla. Jag köpte sex nya nagellack, men till mitt försvar är hälften till min mamma (säger vi), fyra olika tröjor/toppar, ett par shorts  och hör och häpna en nya bikini ! Jag har inte handlat en ny bikini sen högstadiet så det var väl på tiden att jag köpte en ny. Jag var så lycklig och boostad när jag och mamma lämnade Väla.
Idag är jag boostad för att i morgon tar jag examen. Jag kan inte fatta det. Två hela kämpiga år har gått och så otroligt mycket har förändrats! Jag har förändrats. Mina mål och drömmar har tagit en störa vändning än vad min vildaste fantasi har kunnat förutspå. Det är helt galet. Lilla jag. Lilla Ann Parina. Jag är mållös, men framförallt lättad. Framtiden är inget läskigt hål längre utan ett spännande utveckande äventyr. Att bli gammal eller rättare sagt äldre innebär inte längre att vara tråkig utan att fortsätta vara jag.

Mycket spännade framöver som sagt. Jag längtar som en galning. Snart kommer Matilda också hem. Jag längtar så jag håller på att gå i sönder!
Livet ser ljust ut som sagt (:

I am a highwayman on the road again

Publicerad 2012-05-12 15:50:51 i Jag ... helt enkelt

Oj vad det har hänt mycket på en vecka ! Sen min senaste uppdatering har jag:
* Lämnat in mitt sista examensarbete
* Avslutat min trainée
* Haft min sista redovisning i TS12
* Gått på en fet examensfest.
Visst det är "bara" fyra grejer men det är fyra stora grejer ! Jag är äntligen klar ! Klar i den utbidlning som jag har slitit för i två år. Nu har jag slutat att längta framåt, jag bara njuter i samtiden.
Det händer så mycket roligt nu. Nästa onsdag tar jag examen.
Snart är det semester som gäller
Okänt datum ska jag hoppa fallskärm (:
Sist men inte minst: Det största äventyret i mitt liv so far. Australien ! (:

Skåne runt

Publicerad 2012-05-02 18:43:37 i Jag ... helt enkelt

Idag har jag och mamma  varit på en riktigt långtur. Vi började med att köra till min LIA i Helsingborg för att hämta upp träd och blommor som skulle tillbaka till sitt hem i Kivik. Sen bar det av till äventyr. Efter många nysningar och några felkörningar anlämde vi i Kivik runt lunch tid. Vi lämnade tillbaka växterna och körde till Kivik musteri på lunch. Att äta utomhus i detta fina väder är aldrig fel. Hemfärden blev tyvärr inte lika lyckad pga en jättebaby med namn Parina. För så länge jag är inomhus nyser jag bara lite men om jag är ute mer än 30 sek snörvlar jag och mina ögon känns som om jag har blivit bränd om av en brännmannet. Så blev blev lite tjurig.

Jag blir tjurig för att jag älskar vår,sommar, sol och grönska men bästa sättet för mig att uppleva det är inomhus. Idag har jag i alla fall köpt en annan medicin och snart ska jag gå till en doktor. Den största anledningen till att jag inte gick till en doktor förra året är för att jag vet att jag har pollen allergi. Jah behöver inte ta ledigt en dag för att en man (eller kvinna) i en vit rock ska säga det till mig eller ännu värre säga att jag inte har det. Jag behöver bara bra medicin ! Sen kan jag ut och njuta av solen på riktigt.

Jag ska åtmistonne försöka försöka njuta i små doser för det är för fint att sitta inne så ha det gött alla !

1 maj

Publicerad 2012-05-01 21:03:51 i Jag ... helt enkelt

Idag har varit en bra dag på många vis.
Det har varit fint väder och min växtförsäljning gick toppen ! So happy right now. Jag har liksom haft unts i stegen. Livet är gott och jag har inte orkat oroa mig över fredag eller nästa vecka.
Nu kallar sängen. Ha det gött

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela