Parina.. helt enkelt

One year check

Publicerad 2013-08-04 02:06:01 i Jag ... helt enkelt

Idag är det ett år sen jag satt förväntansfull och trött på flygplanet på väg till Australien. Så mycket förväntningar och så mycket tankar jag hade kring detta. Vem skulle inte ha det ? Jag skulle lämna trygga Sverige och allt jag visste för att åka till andra sidan jorden på ett helt oförutsägbart äventyr.

 

Året har gått så otroligt snabbt. Jag kan inte fatta det. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag tänkte då för så mycket har hänt i mellan men ändå känns det bara som det var förra veckan. Jag hade verkligen ingen aning om vad som skulle vänta mig och tur var det, för om jag hade vetat hade jag nog inte vågat åka. Fast om jag visste hur roligt jag skulle få och så fina människor jag skulle träffa skulle jag kanske aldrig kommit hem. Även om jag gillar att veta tillräckligt mycket om framtiden så jag kan känna att det är jag som har kontroll är jag glad att jag inte visste vad detta år skulle innehålla. 

 

 

Det har varit ett helvete och himmelriket på samma gång. Jag är nöjd. Jag är mer än nöjd. Det är bara en sån otrolig grej att göra. Jag har inte ångrat det en sekund. Även om det har varit hur roligt som helst så börjar jag blicka mot framtiden och jag kan inte vänta och se var jag hamnar. Vad kommer jag ha gjort till 2013. Hur kommer jag må ? Vad kommer jag vilja göra ? Var kommer jag göra och vem kommer jag få dela blivande äventyr med?

 

 

Jag välkomna framtiden med öppna armar. Jag vill tacka alla som jag har mött på vägen och dela dessa fantastiska minnen jag bär med mig, innan min Australien resa, under min Australien resa och livet nu/framöver. Även om ni inte läser min blogg så är ni i mina tankar varje dag.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela