Parina.. helt enkelt

Tar en paus ifrån looser life en dag

Publicerad 2013-08-19 18:34:19 i Jag ... helt enkelt

Det är så det känns just nu. Som jag har ett loser liv. Det ända jag gör om dagarna är söker jobb och väntar svar på jobb. Jag har sökt så många jobb de senaste veckorna att jag inte ens vet längre vilka jag har sökt. En så länge har bara en svarat. De skrev "Thank for your application but you are not relevant for us". Haha den värmde ju ! Jag har faktiskt haft några underbara dagar med mina kusiner då jag har sluppit att må dåligt över detta men nu har skolorna börjat. Eftersom jag spenderat dag ut och in att söka jobb och blir mer och mer deppig efter bristen av resultat.

 

Jag har deppat nu i två veckor så nu har jag bestämt mig för att göra lite andra saker än att bara söka jobb. Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt hår. En annan sak som jag inte har varit nöjd med sen jag har kommit hem. Frisören förstörde håret genom att göra det rakt vilket jag inte har velat. Jag har funderat på att raka av mig allt för jag är så missnöjd men nu har jag bestämt mig för att fixa det.

 

Jag har gjort twists i hela mitt hår vilket ser förjävligt ut eftersom majoriteten av mitt hår är mitt uppe på huvet så hamnar flätorna där. Poängen är i alla fall att jag ska kunna komma ner i min hårbotten vilket jag kan nu. Så jag har hår terapi två gånger om dagen för att få mitt hår att må bra och växa. 

 

 

Här är några av de många anledningar till att jag valde att sluta rakpermanenta mitt hår.

* Det förstör håret

* Det förstår din skalle

* Håret kan sluta växa helt

 

För er som inte vet vem det här är så är det supermodellen Naomi Campbell. Hon är ett levande bevis på att inga pengar i världen kan reparera afrohår som har blivit förstört av rakperanetning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela