Parina.. helt enkelt

Upp och ner, ner och upp

Publicerad 2013-01-22 07:35:00 i Sydney life

Andra tisdagen i rad jag har feber. Varför ? Jo för de extrema väder skillnaderna. Förra veckan gick det ifrån 47 grader till 23 inom ett dygn. Dessutom sitter vi i ett 15 graders klassrum. Förra veckan gick jag hem skakandes och låg och skakade hela natten. I natt har jag varit vaken sen 1 i kramper trots att det är 30 grader har jag legat under täcket med dubbla taights och dubbla tjocktröjor skakandes och helt avdomnad.

Så nu sitter jag här hemma när jag egentligen skulle ha varit i skolan. Roligt, skönt ? Nej inte det minsta ! Jag är riktigt dålig på att vara sjuk. Jag blir bara sur och grinig. Jag gillar inte att vara begränsad. Just nu känner jag mig som en fånge i min egna kropp.

Ja det är feber och jag kommer över det men så dramatiskt som jag beskriver så upplever jag det. Det är så löjligt. När jag får pollen eller blir förkyld går jorden under.

Feber är mycket värre. Jag tror att jag ska dö varje gång. Eftersom jag har naturligt (hur nu det kan vara naturligt) låg kroppstemperatur och har jättesvårt att bli varm. När jag går upp till "normal" temperatur eller en grad över svimmar jag. I grund och botten får det känna mig så värdelös och svag, vilket jag hatar.

Det goda är att jag är sjuk väldigt sällan och när jag väl är det så är jag det kort och intensivt. 
Tomorrow I´m gonna shine though !

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela