Parina.. helt enkelt

Vad förra inlägget egentligen skulle handlat om

Publicerad 2013-01-18 02:24:03 i

Ja för det är så jag funkar. Jag hade valt den perfekta rubriken som relaterar till en tanke som jag fick när jag var ute och gick. Rubriken löd: We'll be the same tomorrow 'Cause we all been painted by numbers som är en textrad från The Sounds låt Painted by numbers. Min tanke kring detta kom när jag tänkte på hur vi människor definerar oss själva med siffror.
 
Tex
* Hur många barn jag har/vill ha 

* Singel/par
* Syskon
* Ålder 
* Vikt
* Lön
 
Min tanke föll på vikt. Jag undrar vad folk tänker när de säger jag vill gå ner i vikt och jag vill väga XX kg. Baseras det på vad som är nyttigt eller på vilken storlek i kläder det kommer att generera, eller vad som kommer att göra en lycklig. Jag har aldrig haft en drömvikt. När jag var yngre gillade jag inte min kropp för den var bening sen när jag kom i puberteten gillade jag inte den för att den var för rund men jag har aldrig baserat det på en siffra. Jag har alltid haft en tendens att köpa för stora kläder för jag gillar inte åtsittande men jag har aldrig lagt någon större tanke i det. Något som jag har märkt sen jag kommit hit är att jag har blivit mer medveten om min kropp. Många i detta landet tränar dag ut och in. Jag möts alltid av joggare överallt och folk som gymmar i parkerna. Det har faktiskt gjort mig väldigt medveten om min kropp. Det känns lite konstigt att skriva om men det känns skönt att erkänna. Jag har inget mission på att gå ner i vikt men jag vill faktiskt bli mer tränad. Vad gör jag åt det då ? Jag går ut och går (jag har ingen bil så det är inte så mycket att välja på) och jag har faktiskt börjat simma i poolen vi har i vår byggnad. 

Det som jag ville komma till i förra inlägget var att jag har insett att det inte funkar för mig att definera mig med en siffra när det gäller vikt. För det jag inte gillar med min kropp just nu är min mage. Jag har blivit väldigt medveten om det nu när det springer runder så mycket tjejer med platta magar och tränar som bara den. Jag funderade på hur jag skulle åtgärda detta för att känna mig bättre och jag insåg att jag är för lat och omottiverad för att träna magen. För även om jag blir smalare så betyder det inte att tankarna försvinner. Det finns ju så många tjejer som är mycket smalare än mig och ändå inte är nöjda. 
 
Det som jag känner att jag behöver 2013 och framöver är lite påfyllning på mitt spirituella konto. För jag vet innerst inne att jag duger och är bra som jag är redan nu ovsätt om min mage är plattare eller inte. Jag måste bara bli av med tankarna som får mig att tro något annat. Hur jag ska gå tillväga med det vet jag fakiskt inte än. Jag har inte lyckats räkna ut den planen än men det kommer jag göra. 
 
Jag tror att jag fick ut allt ur systemet eller vad jag hade på hjärtat. En sak som jag har satt på mig sjäv är dataförbud (ja det låter skumt eftersom jag bloggar nu som bara den) Förbudet är för att sen jag flyttade till Sydney har jag varit utan internet, nu har jag internet och jag har försökt ta igen grymt mycket serietittande på ett osunt sätt. Så nu har jag att jag bara sitter max 2 timmar om dagen om jag inte gör skolarbete. Men en datapaus helt enkelt. Nu har jag varit utan dator ett helt dygn och kolla vad jag skriver nu ! Jag är liksom inte järndöd längre villket är skönt. Så jag ska försöka sitta mindre vid datan. Det är svårt när allt skolarbete sker via datorer men jag ska få det till att funka. Om några timmar ska jag handla och ut och gå. Jag väntar tills skolan har gått ner lite. Det ska som sagt inte bli under 30 grader idag men jag ska försöka ta mig ut när det är lite mildare.
 
Ha det gött alla. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela