Parina.. helt enkelt

3 i rad

Publicerad 2013-07-31 21:21:37 i Jag ... helt enkelt

Idag är tredje dagen i rad jag är hemma. Jag mår bra och det har varit väldigt skönt. Bara få vara. Det låter kanske väldigt egotrippat att säga men jag har trivs så bra med mig själv och vara själv med mina egna tankar.Jag är förvånad över hur insikterna har kommit som en varm ström i mig. 

 

 

Det är precis som jag har letat efter något som har saknat och jag inte vet vad det är eller hur det ser ut så att jag inte har kunnat hitta det och sen kom det till mig när jag slappnade av. När var mottaglig för det. Innan det hände var jag otålig och ledsen men nu känner jag mig så lugn och nästan "hel" på något sätt.

 

 

Något annat awesome som har hänt de senaste dagarna är att jag har haft tid till att pyssla med mina pärlor och jag har BAKAT !! Två saker som jag verkligen älskar här i livet.  Speciellt bakning. Det kan man inte tro om mig för jag avskyr verkligen att laga mat men bakning är något som jag tycker är jättekul. 

 

 

För första gången på väldigt väldigt länge bakade jag för att jag älskade det. Inte för jag ville prestera något. Mycket i mitt liv och vad jag gör handlar om att prestera och prestera bra. Jag har insett att det har varit bra och har tagit mig långt men nu behöver jag en paus ifrån det. Jag vet inte hur långe det kommer att vara eller vad behöver göra istället utan jag vet bara att jag mår väldigt bra just nu och är tillfreds med mig själv samt om jag inte hade tagit en paus så hade jag nog hamnat i en depression. 

 

Jag kan inte fatta att detta inlägg slutar med ordet depression. Detta inlägg skulle ju handla om två saker som jag verkligen tycker om i livet. Men som det alltid blir när jag skriver: Det börjar i med en tanke och syfte och slutar på en helt annan plats. 

 

 

 
 
Skogsbärspaj
 
 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela